Webshop
was successfully added to your cart.

Als Gmail de laatste jaren een belangrijk onderdeel is geweest van jouw digitale werkomgeving, zul je niet snel overstappen naar een andere e-mailprovider. Logisch, hebben wij precies hetzelfde. Maar toch merkten we steeds vaker dat Gmail niet optimaal samenwerkte met andere programma’s die we de hele dag gebruiken, zoals Bitrix24. Om die frustraties weg te nemen, komen we zelf met de oplossing: Connect24, een app die de missing link tussen Gmail en Bitrix24 legt. Ein-de-lijk!

MAKE Interactive is Gold Certified Partner van Bitrix en ontwikkelde vanuit die expertise en samenwerking Connect24.

Het beste van Gmail en Bitrix24 in één app
Connect24 is de app die het beste van Gmail en Bitrix24 samenbrengt. Zo ontwikkelden we een interface van waaruit nieuwe contracten van Gmail naar Bitrix24 kunnen worden geïmporteerd. In diezelfde interface is er ook de mogelijkheid om nieuwe taken en afspraken vanuit Gmail toe te voegen in Bitrix24.

Download Connect24 als beheerder van Bitrix24 en maak de app beschikbaar voor al je collega’s
Ben jij de beheerde van Bitrix24 binnen jouw organisatie? Dan is het mogelijk om Connect24 te downloaden op het bestaande Bitrix24-account. De installatie van de app zorgt voor tal van nieuwe mogelijkheden en vooral ook voor overzicht. Nadat je Connect24 als beheerder hebt gedownload, kunnen andere werknemers de nieuwe versie ook downloaden en installeren.

Reply op Gmail vanuit Bitrix24
Zodra de app geïnstalleerd is, gaat er een compleet nieuwe CRM-wereld voor je open. Bij het openen van een e-mail in Gmail, verschijnt er direct een Connect24-button in beeld. Deze knop zorgt ervoor dat je ook kunt replyen vanuit Bitrix24. Zo kan iedereen op zijn favoriete manier mailen: vanuit Gmail of vanuit Bitrix24.

Automatisch toegevoegd aan CRM-systeem 
Connect24 maakt het mogelijk om nieuwe gegevens aan bestaande contacten toe te voegen. De nieuwe gegevens worden direct toegevoegd aan het CRM-systeem. Zodra er een nieuwe e-mail wordt verzonden naar het bewuste contact, kun je een uitnodiging voor het CRM-systeem meesturen.

Vul je agenda in no-time met Connect24
Nieuwe berichten die via Bitrix24 binnenkomen, kunnen in drie klikken worden toegevoegd aan de takenlijst. Zodra een bericht in de takenlijst staat, kan het ook ingepland worden in de agenda. Dit werkt zo eenvoudig. dat je zult merken dat je agenda in no-time gevuld is.

Creëer vanuit Gmail nieuwe taken in Bitrix24
Bitrix24-gebruikers wilden al lang de mogelijkheid om vanuit Gmail nieuwe taken te kunnen creëren. Dat maakt Connect24 mogelijk. Met de nieuwe plug-in is het een fluitje van een cent om taken toe te wijzen aan anderen. Een contact toevoegen aan het vernieuwde CRM is ook heel eenvoudig geworden. Dit alles gebeurt zonder de mailbox te verlaten.

Probeer Connect24 gratis
Test Connect24 de eerste 30 dagen gratis. Bevalt het? Dan kun je overschakelen op een maandelijks abonnement.

Bron: https://www.bitrix24.com/about/blogs/updates/1945.php?sphrase_id=2134425