Webshop
was successfully added to your cart.

Nieuwe gebruikers van Bitrix24 kunnen het lastig vinden om bestaande taken uit het oude systeem over te hevelen. Waar dit eerst handmatig moest gebeuren, heeft MAKE Interactive daar nu een supersnelle oplossing voor!

 

MAKE ontwikkelde een methode om alle bestanden in één keer te kunnen importeren. Enige voorwaarde is dat alle data die overgezet moeten worden, verzameld zijn in een Excel- of CVS-bestand.

 

Zelf doen of laten doen?

Gebruikers van Bitrix24 krijgen van ons de optie aangeboden om een groot aantal bestanden en taken in één keer te importeren. Je kunt ervoor kiezen om de bestanden zelf over te zetten, wij leveren dan een duidelijke handleiding en een output-bestand. Natuurlijk kunnen wij het proces ook voor jou uitvoeren.

Let op!

  • Verplichte kolommen moeten ingevuld worden. Niet-verplichte velden mogen leeg blijven.
  • Flexibele deadlines, Time Tracking en de goedkeuring- en effectiviteit-knoppen moeten een ja/nee-keuze hebben.
  • De import neemt geen subtaken en checklists over die binnen een grotere taak zijn opgenomen. Alleen de individuele taken worden overgenomen.
  • Bij iedere werkgroep moet het juiste ID-nummer worden toegevoegd.
  • Creators, Responsible, Participants en Observers moeten ingevoerd worden in Bitrix24 met hun bestaande ID-nummers. Aan het einde van de tabel zijn kolommen beschikbaar voor persoonsnamen. Daar zijn echter wel extra stappen voor nodig.
    • Sinds Bitrix24 het in één keer overzetten van de takenlijst ondersteunt, is het mogelijk om de takenlijst te herschikken na het importeren. Dit kost slechts één stap extra.