Webshop
was successfully added to your cart.

Ook al zorgt Single Sign-On (SSO) maar voor een kleine tijdsbesparing per keer, bij elkaar opgeteld wordt de bespaarde tijd indrukwekkend: iedere dag bespaart iedere werknemer tijd. Single Sign-On neemt ook een hoop frustraties weg, omdat constant inloggen niet meer nodig is en wachtwoorden niet meer verloren kunnen gaan.

 

Connectie tussen Bitriz24 en andere softwaretools

Met het gebruik van SAML kan een connectie worden gemaakt tussen Bitrix24 en andere zakelijke softwaretools die je gebruikt. Bitrix24 ontvangt jouw gebruikersidentiteit van andere tools en websites, maar kan ook als Identify Provider functioneren.

 

Voor alle software die SAML ondersteunt

Deze connectiviteit verschilt van de AD/LDAP-integratie die standaard in Bitrix24 zit. De bron voor authentieke informatie kan namelijk alle software zijn die SAML ondersteunt, of die nu op lokale servers of in de cloud staat. Het proces wordt uitgevoerd door een veilige XML-uitwisseling tussen de servers.

 

Gratis advies van onze Bitrix24-expert

Wil je iedere dag flink wat tijd besparen door het gebruik van Single Sign-On? Bitrix24-expert Sander staat je graag persoonlijk te woord. Je kunt hem bellen op  (+31)13 76 20 150, toevoegen op Skype onder de accountnaam iwebchat of mailen naar sander@make-interactive.com.
Bron: https://www.bitrix24.com/about/blogs/updates/1955.php?sphrase_id=2134425