Bitrix24: Sociaal Intranet met asociaal veel mogelijkheden

Bitrix24 is een Sociaal Intranet met asociaal veel mogelijkheden. Tot voor kort alleen Engelstalig, wat kon betekenen dat het niet voor iedere Nederlandse intranetgebruiker even begrijpelijk was. Om die taalbarrière in één klap weg te vegen, melden wij met bijzonder veel trots dat Bitrix24 een volledig Nederlandstalige versie introduceert. Een unieke gebeurtenis, omdat het hier gaat om het allereerste Sociaal Intranet dat compleet in het Nederlands is.


Tweetalig beschikbaar
Opereer je als onderneming internationaal, dan kun je Bitrix24 voor je Nederlandse vestiging Nederlandstalig beschikbaar maken en tegelijkertijd voor de overige landen Engels aanhouden. Zo brengt Bitrix24 als online werkomgeving mensen en teams een stuk dichter bij elkaar, en dat in begrijpelijke taal. Ook klanten kunnen eenvoudig worden toegevoegd in aparte groepen, zodat je niet alleen meer voor, maar ook met ze werkt.

Alles komt samen
MAKE Interactive is Bitrix Gold Certified Partner en gespecialiseerd in Bitrix24. MAKE Interactive kent alle ins en outs van de slimme business communications tool. De ideale bruggenbouwer dus voor passend advies en soepele implementatie. Of het nu gaat om bedrijven met 2 of met 20.000 medewerkers.

MAKE Interactive loves to make it work
Bitrix24 is te koppelen aan bestaande informatiesystemen en zorgt voor een vlekkeloze interne en externe samenwerking. Denk aan projectgroep- en takenmanagement, CRM en een boekhoudsysteem; alles komt samen in Bitrix24.

Iets voor jouw organisatie?
Ben je nieuwsgierig geworden naar Bitrix24, zeker nu het ook volledig in het Nederlands beschikbaar is? Onze Sociaal Intranet en Bitrix24-specialist Sander Buijs legt je graag uit wat alle mogelijkheden zijn en hoe die specifiek voor jouw organisatie kunnen worden ingezet. Stuur een e-mail naar sander@make-interactive.com of bel naar 013-5450323.