‘s Werelds meest complete social intranet.

Gratis tot 12 personen.

Intern Social Network.

Met Bitrix24 creëer je een intern social network. Wat je gewend bent van Facebook en LinkedIn, komt nu beschikbaar voor jouw teams. Ze communiceren niet alleen via e-mail, maar gebruiken de timeline of chatapplicatie om efficiënter te communiceren en informatie te delen.

Project Management & Taakbeheer.

Projectteams creëren eigen werkruimtes, waarin alle informatie centraal beschikbaar is. Ze gebruiken de projectplanner (ganttcharts) of creëren taken voor zichzelf of anderen. Als manager heb je toegang tot rapportages op alle niveaus.

Company Chat, Chatbots & Videocalls.

Geen organisatie kan nog zonder: een chat als manier om effectiever te communiceren met collega’s. Waar e-mail traag, storend en ineffectief is, is chat een manier om sneller en flexibeler met elkaar te communiceren. Met Bitrix24 creëer je kanalen, groepen en zelfs chatbots die interactie met jouw data mogelijk maken.

Documents.

Bitrix24 scant jouw lokale servers op documenten en maakt deze doorzoekbaar. Bitrix24 kan worden gekoppeld aan Google Drive, Dropbox of Office 365.

Bestandsopslag, Editing & Management.

Met Bitrix24 Drive heb je de mogelijkheid om jouw documenten in een beveiligde cloud-omgeving te plaatsen. Dat kan op jouw eigen infrastructuur zijn of op een externe cloudhosting. Je creëert persoonlijke mappen en groepsmappen, waarin je online editing mogelijk maakt. En het mooie is: daarvoor hoef je niet bij elkaar op kantoor te zitten of achter een desktop: ook via de apps op iOS en Android heb je toegang en kun je meedoen.

Agenda’s & Planning.

Niet alleen het beheer van de agenda’s en roosters is een standaardfunctionaliteit, maar ook het toewijzen van ‘resources’: denk aan vergaderruimtes, leenauto’s, beamers. Allemaal in één systeem. Stand alone of in samenwerking met onder andere Microsoft Outlook of Google Calendar.

E-mail. In het intranet.

Minder email is een gevolg van socialer samenwerken. Maar helemaal zonder email, dat willen en kunnen we niet. Daarom heeft Bitrix24 email opgenomen in het totaalpakket. Zowel als tool, als als mogelijkheid om te koppelen met Google Mail of Microsoft Exchange. Voordeel is dat het in bepaalde gevallen mogelijk is CRM en Email te koppelen. En dat biedt veel kansen.

CRM. Mobile & Social.

In Bitrix24 vind je een uitgebreid CRM-pakket, geschikt voor relatiebeheer en salesforce ondersteuning. Alle ‘events’ (calls, berichten en meetings) die te linken zijn aan een relatie worden opgeslagen. Maar, denk ook aan functies als rapportages, sales funnels, diverse dashboards en zelfs een facturatiemodule. Vanzelfsprekend werkt alles mobiel. Want de meeste tijd achter een scherm ben je onderweg, toch?

VOIP Telefonie & Centrale (PBX).

Bellen of videobellen gaat direct vanuit de desktop app, mobile apps of de webapps. Je belt naar mobiele of vaste lijnen in de hele wereld tegen extreem lage kosten. De gesprekken kun je opnemen en opslaan in je CRM. Goedkoper dan Skype en de meeste andere services. Bel zowel met een headset via je desktop of koppel een SIP-telefoon als je fan bent van een extra apparaat op je bureau. Overige mogelijkheden: openingstijden instellen, diverse voicemails, wachtrijmanagement en nog veel meer.

Human Resource Management (HRMS).

Bitrix24 biedt meerdere tools om een HR-afdeling te ondersteunen. Je legt eenvoudig de bedrijfsstructuur vast in afdelingen en zorgt dat veel gebruikte zaken (aanvragen verlofdagen, onkostendeclaraties) via vaste workflows kunnen verlopen. De werknemer kan zijn tijd ‘schrijven’ en wordt gemotiveerd te delen waar hij mee bezig is. Misschien wel het belangrijkste: Bitrix24 maakt een team van jouw werknemers.

Mobile.

Standaard komt Bitrix24 met gratis apps voor tablets en smartphones die draaien op Apple iOS of Android. Er zijn ook desktop apps waarin de chatapplicatie en belfunctionaliteiten zijn opgenomen. Deze apps zijn beschikbaar voor Apple OSX en Microsoft Windows. Informatie is op al je apparaten beschikbaar en synced automatisch.

Er is nog heel. Veel. Meer.

Dit klinkt als een ‘etcetera’. Maar als wij zeggen ‘heel veel meer’, dan bedoelen we dat ook. In Bitrix24 vind je onder anderen een volledige Business Process tool, dashboards voor het gebruik van het netwerk, enorm veel veiligheidsmaatregelen, koppelingen met ERP, Warehouse en websitepakketen. Maar zelfs e-learning, support en helpdeskfunctionali- teiten maken deel uit van Bitrix24.