MAKE Interactive is gecertificeerd Driff gold partner

Driff is een social intranet specifiek ontwikkeld voor agency’s. MAKE interactive is Driff Gold Partner
en daarmee zijn we de grootste partner van Driff in Nederland, ook wel de Gold Certified Partner genoemd.
Wij zijn leider in de Driff ondersteuning, plugins of implementatie trajecten

Ervaren specialisten
Bitrix is een toonaangevende softwareontwikkelaar die tools aanreikt voor het ontwikkelen en managen van moderne websites. Bitrix classificeert een Gold Certified Partner als ‘een zeer ervaren bedrijf met gecertificeerde specialisten in het maken van complexe weboplossingen op basis van Bitrix Site Manager’. Bitrix zelf is een Microsoft Gold Certified Partner, wat betekent dat het uitgebreide training en ondersteuning op het Microsoft-platform biedt.

Eén filosofie
Om de partnerstatus met Bitrix te bereiken, hebben we met succes alle Bitrix-opleidingen voltooid en alle benodigde certificaten behaald. Als Gold Certified Partner tonen we aan dat we op het hoogste niveau betrokken zijn bij Bitrix en hun productfamilie. MAKE Interactive en Bitrix delen dan ook dezelfde filosofie: ‘Partnerschap moet winstgevend zijn voor onze partners.’ Klanten die voor MAKE Interactive kiezen, zijn verzekerd van de beste expertise van de Bitrix-software. Het Gold Certified Partnership is een mijlpaal en beloning voor ons bedrijf, onze klanten en onze partners.

Waarom Bitrix?
Wij kiezen Bitrix Site Manager als CMS-provider, omdat ze de beste en meest veelzijdige multifunctionele systemen van de hele markt aanbieden. Bitrix bedient de behoefte van onze klanten voor een fractie van de prijs van andere CMS-oplossingen. Door het partnerschap met Bitrix bieden wij onze klanten een hoogst functioneel en beveiligd CMS, dat kosteneffectieve groei van hun webprojecten bevordert.

In eigen beheer
Geen project is te complex of te beperkt voor onze ontwerpers en ingenieurs. Bitrix CMS beschikt over een gebruiksvriendelijke structuur en uitstekende functies. Bitrix helpt bij het minimaliseren van de onderhoudskosten, die de klant zelf kan beheren. Klanten kunnen kiezen uit 24 modules, onderverdeeld naar inhoud en structuur. Denk hierbij aan het beheer van fora, reclames, mailinglijsten, toegangsrechten, statistieken en analyses van het siteverkeer. Al deze softwarepakketten kunnen we eenvoudig integreren voor onze klanten.